Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Take away i Gråsten

Take away i Gråsten

Uanset om du ikke orker lave mad i aften, eller gerne vil imponere dine gæster med en klassisk sønderjysk aftensmad, er take away den hurtige og nemme løsning. Ikke take away fra det lokale pizzeria eller den lokale burger-joint. Nej, take away med gode sønderjyske retter fra Den gamle Kro i Gråsten. Bestil nu og hent! Det er så nemt!

Du kender det godt, ikk? Du kommer udbrændt hjem fra arbejdet, og orker ikke at lave mad. Eller du har inviteret, eller får uventet gæster på en hverdag, og har ikke tiden til at få komponeret et lækkert måltid, inden gæsterne kommer.

Hvad gør du så? Ja, du kan naturligvis altid ringe efter en pizza eller noget andet fastfood. Men det er der jo ikke noget exceptionelt ved. Og har du inviteret gæster, føler de sig med garanti ikke særlig værdsat, når du forsøger at spise dem af med en gang fastfood.

Sønderjysk take away i Gråsten

Bor du i nærheden af Gråsten, har du et meget bedre alternativ til den lokale fast food joint. Du kan nemlig bestille ægte sønderjyske retter som take away fra Den gamle Kro. Det er gode danske kroretter som f.eks. Wiener Schnitzel med alt tilbehør, stegt flæsk, rødspættefilet eller stjerneskud.

Med sådan en servering opdager dine gæster aldrig, at du har købt maden ude i byen. I stedet bliver de imponerede af dine kulinariske udfoldelser, og føler sig ekstra værdsat, når du disker op med sådan nogle lækre retter. Og skulle gæsterne have brug for en overnatning, kan du altid booke et værelse på Hotel Egely.

Du bliver en bedre forældre med ordentlig take away

Take away fra Den gamle Kro lærer også ungerne, at ”hentet mad” kan være andet end den traditionelle burger, kylling nuggets eller pizza. Det kan være god, velkomponeret og mættende mad skabt helt fra bunden af lokale råvarer, frem for de præfabrikerede halvfabrikata som du tit spiser ungerne af med, hvis du går fast food-vejen.

Samtidig opdager du – og ungerne også – at den her slags mad ikke kun mætter i 15 minutter. Det giver en mæthedsfornemmelse, der varer ved, fordi det er produceret af ordentlige råvarer.

Du kan også bare forkæle dig selv

Skal du være alene hjemme, eller bor du alene, kan du også bestille take away fra Den gamle Kro, når du har behov for at forkæle dig selv. Det er helt fantastisk, hvad god mad kan gøre for både din sult og dit humør.

På vejen hen efter maden kan du så lige slå et smut forbi Rådhuskiosken, hvis du også vil udvide forkælelsen med en god flaske rødvin eller noget andet lækkert, du kan drikke til maden.

Sådan bestiller du take away fra Den gamle Kro

Ønsker du at bestille take away fra Den gamle Kro i Gråsten, går du bare ind på vores Take away-side på 1747.dk. Her kan du se vores udvalg, samt bestille take away ved hjælp af kontaktformularen i bunden. Har du brug for take away inden for kort tid, anbefaler vi dog, at du giver os et ring på tlf: 74 65 15 67, og afgiver din bestilling telefonisk. Så får du samtidig at vide, hvor hurtigt du kan hente maden.

Der er ingen mindstebestilling, når du bestiller take away hos Den gamle Kro. Skal du bare have mad til dig selv, er det ikke noget problem. Eneste begrænsning på vores take away-bestillinger er, at du maksimalt kan bestille to forskellige hovedretter på samme ordre. Men du kan naturligvis bestille flere af hver hovedret.

Så er du sulten efter en god, traditionel sønderjysk aftensmad. Bestil take away hos Den gamle Kro i Gråsten!

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -