+45 74 65 15 67 mail@1747.dk

Stegt flæsk med persillesovs

 

Hver onsdag står den på sønderjysk stegt flæsk (paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder eller pandestegte rødspættefileter med persillesovs, kartofler og gulerodssalat.

Fra kl. 11:30 – 16:00 kan man bestille det som ret.

Fra kl. 17:30 – 19:00 er det som buffet, hvor man – foruden tilbehøret – har mulighed for at få stegt flæsk, både med og uden panering og pandestegte rødspættefileter ad libitum.

OBS! Buffeten anrettes i salen, så er man dårligt gående, rollator- eller rullestolsbruger, så gør os venligst opmærksom på det!

 

Som ret: Kr. 135 pr. person

Som buffet: Kr. 159 pr. person

Børn under 12 år spiser med til halv pris

Husk bordreservation på tlf. 74 65 15 67, gerne dagen før!

 

Du kan også bestille det som takeawayKUN OM ONSDAGEN:

  • 4 stk. paneret stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder – kr. 125,-
  • 2 stegte rødspættefileter med persillesovs, kartofler, gulerodssalat og citron – kr. 125,-

Skal du holde fest, bestille bord
- eller har du et spørgsmål?