Stegt flæsk med persillesovs
Hver onsdag står den på sønderjysk stegt flæsk (paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder eller pandestegte rødspættefileter med persillesovs, kartofler og gulerodssalat.
Fra kl. 11:30 – 16:00 kan man bestille det som ret.
Fra kl. 17:30 – 19:00 er det som buffet, hvor man – foruden tilbehøret – har mulighed for at få stegt flæsk, både med og uden panering og pandestegte rødspættefileter ad libitum.
OBS! Buffeten anrettes i salen, så er man dårligt gående, rollator- eller rullestolsbruger, så gør os venligst opmærksom på det!
Som ret: Kr. 135 pr. person
Som buffet: Kr. 159 pr. person
Børn spiser med til halv pris.
Husk bordreservation på tlf. 74 65 15 67, gerne dagen før!
Skal du holde fest, bestille bord
- eller har du et spørgsmål?
