+45 74 65 15 67 mail@1747.dk

Det store Sønderjyske kaffebord afholdes når vi har plads i kalenderen.

Datoer kan ses ved at klikke på boksen

“Se datoer” nedenfor. 

– Vigtig Info, læs venligst før du køber billetter!!

– Har du et gavekort til Den Gamle Kro og ønsker at bruge det til Sønderjysk Kaffebord, bedes du sende os en mail til mail@1747.dk med ønsket dato, antal personer (voksne og børn), samt gavekortsnummer. The Host gavekort kan også benyttes hos os. Reservation er bindende.

– Vær venligst OBS på, at du kan selvkreditere dine billetter indtil 8 dage før. Gebyret er 9,00 kr. inkl. moms pr. kreditering. Du skal selv  kreditere dine billetter på Place2Books hjemmeside.

– Vi (Den Gamle Kro) refunderer ikke købte billetter og billetterne kan ikke flyttes til anden dato!

– Der laves bordplan og billetter der er købt i samme køb placeres sammen. Der skal gives besked per mail minimum 1 uge før, også hvis der er kørestols- eller rollatorbrugere med i selskabet.

– Børn under 2 år er gratis, hvis med på skødet af en voksen. 

– Hunde og barnevogne må ikke medbringes i lokalerne til arrangementet. 

Det store kageorgie på Den Gamle Kro.

Det er kun i Sønderjylland, det kan opleves – og i vore dage ikke ret mange steder: Det store sønderjyske kaffebord. Ingen ved helt præcist, hvordan traditionen er opstået og hvorfor lige her. Men sikkert er det, at sønderjyderne har en god appetit og gerne vil have lidt til ”den søde tand”. Lidt er nu ikke det helt rigtige ord i denne forbindelse. Der er (hold fast!) 29 slags kage på bordet, når Den Gamle Kro, åbner dørene for det store orgie i kaffe og blødt brød.

Navnene på alle lækkerierne kan få de fleste danskere med bopæl nord for Kongeåen, til at studse. Men de kommer gerne langvejs fra for at smage på Svedsketorte, Pumler (boller), ”Striftorte” (med striber), Brødtorte , Riskage, Medaljer, ”Gode Råd” (Husk: Råd udtales ”raj” med laaangt a) for nu slet ikke at tale om ”Pla’kach (fra bradepanden at forstå), ”Kikskach” og det meget specielle begreb ”Stopkach” – den, der skal mætte godt, så det ikke går for hårdt ud over de finere ting som medaljer. Der er nu ingen, der på Den Gamle Kro står og kontrollerer gæsterne ved Det store sønderjyske Kaffebord, der er anrettet som en bugnende buffet. Godt med kaffe kræver det også. Og for nybegyndere måske lidt sproglig/kulinarisk vejledning.

Det er der alt sammen på Den Gamle Kro. Og det hele er hjemmelavet.

Pris pr. person kr. 199,- Børn under 10 år kr. 99,- 

 

 – Kagerne bliver anrettet som buffet og hjemmebaget er, som Bedstemor ville have serveret det. I billetkøbet er: Kage ad libitum, kaffe, te, saft og postevand. Ønskes andet er det muligt at tilkøbe dette på dagen.
 – Husk at give besked om der vil være kørestols- eller rollatorbrugere med i selskabet, da der dækkes op på hele kroen og der er niveauforskel i de forskellige lokaler. Dog vil der primært blive dækket op i Salen.
 – Vær OBS på, at det store Sønderjyske Kaffebord indeholder: gluten, nødder, laktose og masser af sukker!
  Vi håber på forståelse og glæder os til en hyggelig eftermiddag på Den Gamle Kro.

Skal du holde fest, bestille bord
- eller har du et spørgsmål?