+45 74 65 15 67 mail@1747.dk

Sønderjysk kaffebord, afholdes når vi har plads i kalenderen.

Vi vil løbende ligge datoer op. 

,Vigtig Info!! Købte billetter refunderes ikke og billetterne kan kun bruges på den dato, de er købt til. Der laves bordplan og billetter der er købt i samme køb placeres sammen.

Det store kageorgie på Den Gamle Kro.

Det er kun i Sønderjylland, det kan opleves – og i vore dage ikke ret mange steder: Det store sønderjyske kaffebord. Ingen ved helt præcist, hvordan traditionen er opstået og hvorfor lige her. Men sikkert er det, at sønderjyderne har en god appetit og gerne vil have lidt til ”den søde tand”. Lidt er nu ikke det helt rigtige ord i denne forbindelse. Der er (hold fast!) 29 slags kage på bordet, når Den Gamle Kro, åbner dørene for det store orgie i kaffe og blødt brød.

Navnene på alle lækkerierne kan få de fleste danskere med bopæl nord for Kongeåen, til at studse. Men de kommer gerne langvejs fra for at smage på Svedsketorte, Pumler (boller), ”Striftorte” (med striber), Brødtorte , Riskage, Medaljer, ”Gode Råd” (Husk: Råd udtales ”raj” med laaangt a) for nu slet ikke at tale om ”Pla’kach (fra bradepanden at forstå), ”Kikskach” og det meget specielle begreb ”Stopkach” – den, der skal mætte godt, så det ikke går for hårdt ud over de finere ting som medaljer. Der er nu ingen, der på Den Gamle Kro står og kontrollerer gæsterne ved Det store sønderjyske Kaffebord, der er anrettet som en bugnende buffet. Godt med kaffe kræver det også. Og for nybegyndere måske lidt sproglig/kulinarisk vejledning.

Det er der alt sammen på Den Gamle Kro. Og det hele er hjemmelavet.

Pris pr. person kr. 199,- Børn under 10 år kr. 99,- 

 

 – OBS: Kagerne er anrettet som buffet og hjemmebaget er, som Bedstemor ville have serveret det. I billetkøbet er: Kage ad libitum, kaffe, te, saft og postevand. Ønskes andet er det muligt at tilkøbe dette på dagen.
 – Husk at give besked om der vil være kørestols- eller rollatorbrugere med i selskabet, da der dækkes op på hele kroen og der er niveauforskel i de forskellige lokaler. Dog vil der primært blive dækket op i Salen.
 – Vær OBS på, at det store Sønderjyske Kaffebord indeholder: gluten, nødder, laktose og masser af sukker!
 – Købte billetter tages ikke retur og de vil ikke kunne bruges på en anden dato, end den, de er købt til. Vi håber på forståelse.

Skal du holde fest, bestille bord
- eller har du et spørgsmål?