Reservér gerne bord i god tid, da vi ofte har travlt med selskaber og til tider begrænsede pladser i restauranten.
Vær obs på, at om onsdagen lukker køkkenet for à la carte kl. 17:00. Fra kl. 17:30 – 19:00 tilbydes buffet med stegt flæsk med persillesovs.
Frokostkort
1 solæg, lav selv | 30,- |
Sønderjysk specialitet | |
Klassisk stjerneskud | 149,- |
En dampet og en stegt rødspættefilet på ristet brød med rejer, kavi-art, røget laks og tomatdressing | |
Stjernekaster | 159,- |
To stegte rødspættefileter på ristet brød med rejer, kavi-art, røget laks og tomatdressing | |
Sildeanretning | 145,- |
Marinerede sild, kryddersild, stegte sild, karrysalat, ½ æg, fedt og rugbrød. (Pris pr. person – min. 2 personer) | |
Sildemad (pr. stk): | 68,- |
Vælg mellem: Marinerede sild med karrysalat og løgringe på rugbrød | Kryddersild med rødløg og kapers på rugbrød | Stegte sild med høvlet peberrod på rugbrød | |
Pariserbøf | 159,- |
225g, med løg, kapers, rødbeder, høvlet peberrod og rå æggeblomme | |
Kroplatte | 185,- |
Marinerede sild med karrysalat, fiskefilet, rejer, to slags pålæg, ost, brød og smør - Ekstra mørbradbøf med champignon, løg og surt til kroplatte: kr. 45,- | |
Klassisk rejemad | 88,- |
Rejer på lyst brød med mayonnaise, asparges, cavi-art og citron | |
Franskbrød med ost | 65,- |
og peberfrugt, appelsin og chokolade | |
Franskbrød med rullepølse | 65,- |
og sky, løg og karse | |
Frokosttilbud - 2 stk. uspecificeret smørrebrød | 100,- |
Specificeret smørrebrød (Minimumsbestilling: 2 stk. pr. person! Kan også kombineres med en sildemad): | 65,- / 62,- |
Vælg mellem: Æg og rejer med mayonnaise, citron og cavi-art Hjemmepaneret fiskefilet med remoulade og citron Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt Den Gamle Kros speciale: Leverpostej, bacon, stegt tomat, sky og høvlet peberrod på rugbrød / Æg og tomat med mayonnaise, løg og purløg Skinke med italiensk salat og asparges Leverpostej med bacon og champignon Røget landskinke med røræg og asparges Spegepølse med sky, løg og karse Flæskesteg med rødkål Rullepølse med sky, løg og karse Dyrlægens natmad |
À la carte
Forretter: | |
Rejecocktail | 75,- |
Traditionel, med hjemmebagt brød og smør | |
Hjemmebagt brød / flute med smør | 35,- |
Pr. person | |
Pandestegte rødspættefileter | 138,- |
med rejedrys, hvide kartofler og smørsauce | |
Friturestegte rødspættefileter 2 stk. | 120,- |
med pommes frites, citron og remoulade | |
Salater: | |
Den Gamle Kros kyllingesalat | 125,- |
med ananas, bacon, karrydressing, brød og smør | |
Lille blandet salat | 55,- |
med hjemmebagt brød og smør | |
Husets blandede salat | 135,- |
med rejer, asparges, krydderdressing, brød og smør | |
Hovedretter | |
Dansk bøf | 165,- |
225g, serveres med bløde løg, persillekartofler, brun sauce og rødbeder | |
Schnitzel Wiener Art | 188,- |
Tilberedt af svinemørbrad med ærter, gulerødder, wienerdreng, brasede kartofler og stegesky | |
Kroens mørbradgryde | 185,- |
Medaljoner af svinemørbrad med champignon, tomat og cocktailpølser i paprika-flødesauce, serveret med ærter, hjemmelavet agurkesalat og pommes frites eller persillekartofler | |
Tilbehør: | |
Pommes frites | 35,- |
Mayonnaise, ketchup eller remoulade | 5,- |
Børneretter | |
Frikadeller | 75,- |
med brun sovs, kartofler og agurkesalat | |
Fiskefilet | 75,- |
med pommes frites | |
Lille schnitzel | 75,- |
med ærter, gulerødder og pommes frites | |
Børne-is | 45,- |
Hjemmelavet vaniljeis med topping, flødeskum og Goj Raj |