Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Selskabslokaler i Gråsten

Selskabslokaler i Gråsten

Med et selskabslokale, hvor der bliver serveret mad, kan du læne dig tilbage og nyde din fest uden at skulle bekymre dig om noget praktisk.

Når du skal holde et stort selskab, er det rart for dig, at du ikke behøver at stå med madlavning, servering, opvask og rengøring. På den måde kan du nyde din egen fest præcis lige så meget, som dine gæster kan.

Med et selskabslokale er du sikker på, at der er styr på det hele. Det gør, at du bare kan læne dig tilbage og nyde din store dag, lige meget om det er fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb eller noget helt femte, som I skal fejre.

Hyggelige og historiske selskabslokaler i Gråsten

Bor du i Gråsten eller omegn, er det oplagt, at du vælger et af selskabslokalerne hos os på Den Gamle Kro til din fest. Vi har fire forskellige lokaler, hvor der er plads til selskaber på alt mellem 12 og 120 personer. De fire lokaler er:

  • Krostuen, der er indrettet som en hyggelig, traditionel krostue. Den passer perfekt til et mindre selskab og til dig, der gerne vil have en uformel stemning.
  • Den lille stue byder på en lidt mere højtidelig stemning med lys på bordet, men er også et sted, der er ideelt for det mindre selskab. Selvom I ikke er så mange, er det jo stadig rart, at I har lokalet for jer selv.
  • Den store stue har plads til 34 gæster. Den er indrettet i en charmerende bondestuestil, der er med til at give festen kant og personlighed.
  • Salen er vores største selskabslokale. Der er plads til hele 90 gæster. I har adgang til egne toiletter, der er egen indgang, og der er en lille bar, hvor I kan traktere gæsterne med spiritus. Om sommeren er det muligt at åbne op ud til terrassen og haven, så I kan komme ud og nyde det gode vejr.

Vær selv med til at sammensætte menuen

Når du holder din fest i et af vores lokaler, står vi selvfølgelig også for maden. Vi synes, at det som udgangspunkt altid skal være dig, der bestemmer, hvad I skal have at spise til din fest. Derfor har vi ikke en fast menu. Vi har dog et menukort, som du er velkommen til at lade dig inspirere af. Derefter kan du komme forbi hos os i Den Gamle Kro og få en snak om, hvad du godt kunne tænke dig.

Sørg for at bestille i god tid

Det er populært at holde sin fest i vores selskabslokaler. Derfor er det altid en god ide, at du sørger for at booke i god tid. Dermed kan du være sikker på at kunne få den dag, som du ønsker. Når du skal holde et større selskab, skal du have bestilt maden mindst tre uger før, din fest skal afholdes.

Har du gæster, der kommer langvejs fra, kan du reservere et værelse til dem på Hotel Egely. Det er et hyggeligt, mindre hotel, der ligger lige i nærheden. Er der nogle af gæsterne, der i løbet af aftenen skulle mangle noget, for eksempel cigaretter eller tyggegummi, kan du sende dem hen i Rådhuskiosken, der også ligger i nærheden.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -