Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Restaurant i Gråsten

Restaurant i Gråsten

Vil du gerne have en hyggelig aften, hvor du spiser lækker mad? Eller du turist, der gerne vil prøve nogle af de lokale sønderjyske specialiteter? I begge tilfælde kan du finde, hvad du leder efter på vores hyggelige restaurant i Gråsten.

På vores restaurant i Gråsten serverer vi lækker, klassisk mad med et sønderjysk præg. Er du turist, der gerne vil prøve nogle af de lokale specialiteter som solæg eller brødtorte, kan du finde dem hos os. Er du lokal, kan du nyde en god aften på restauranten med masser af mad og god vin og øl.

Har du ikke lyst til selv at stå for maden i aften, kan du bestille klassisk take away fra vores restaurant. Det er for eksempel perfekt at bruge som nem mad, når du får gæster. Skal du holde et større selskab, kan du booke lokaler hos os, hvor I også kan nyde den lækre mad fra restauranten.

Gode drikkevarer og klassisk kromad med sønderjysk præg

På vores menukort finder du en lang række forskellige retter, der alle hører til i det traditionelle, danske køkken. Det er for eksempel tarteletter, bøffer og pandestegte fiskefileter. Derudover kan du også finde nogle særlige sønderjyske retter. Det er for eksempel forretten solæg, hvor æggene er kogt længe med løg og derefter har ligget i saltlage i en uge.

I Sønderjylland er vi jo også kendte for vores kagebord. Er I ti eller mere, kan I bestille et kagebord, er I færre må I nøjes med enkelte kager. Det betyder dog ikke, at du ikke kan smage nogle af de gode sønderjyske specialiteter. For eksempel kan du smage den lækre brødtorte, der er en form for rugbrødslagkage med solbærsyltetøj og flødeskum.

Take away på den sønderjyske måde

I vores restaurant har du også mulighed for at bestille take away med et sønderjysk præg. Vi har for eksempel både stegt flæsk og schnitzel på vores take away menukort. Du kan benytte dig af muligheden for at købe mad fra restauranten en dag, hvor du ikke lige selv har lyst til at tilberede mad. Om fredagen kan du for eksempel få uspecificeret smørrebrød til en meget god pris.

Derudover kan du selvfølgelig også bruge vore take away som nem gæstemad. Der kan du imponere med nogle lækre og klassiske danske retter, der er tilberedt fra bunden – uden at du selv skulle gøre andet end at køre ned til os og hente maden.

Bestil bord på restaurant i Gråsten i god tid

Når du vil spise på vores restaurant i Gråsten, er det altid en god ide, at du bestiller bord i god tid. Dermed kan du være sikker på, at vi har et ledigt bord den dag, hvor du gerne vil ud at spise. Er I et større selskab, er det særligt vigtigt, at du bestiller i god tid, da det er populært at fejre store og små begivenheder i vores hyggelige rammer og med vores gode mad.

Har du brug for et sted at sove i nærheden af restauranten, kan du tage på Hotel Egely. Et lille hyggeligt hotel lige i nærheden.

Skal du på date eller møde gode venner på restauranten, kan det være rart at dukke op med en æske chokolade eller andet godt. Den kan du for eksempel købe i Rådhuskiosken lige i nærheden.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -