Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Overnatning i Gråsten

Overnatning i Gråsten

En overnatning i Gråsten er den oplagte løsning, hvis du gerne vil have en idyllisk og stemningsfuld overnatning i grænselandet. På det hyggelige Hotel Egely i Gråsten, kun 300 meter fra Den gamle Kro, finder du både værelser og ferielejligheder inkl. morgenmad. Og har du hund, er den også velkommen. Book i dag. Vi har kun få værelser.

Skal du bruge en overnatning i Gråsten og omegn, er der flere hoteller og bed & breakfast-muligheder, du kan vælge imellem. Men ingen af byens andre overnatningsmuligheder ligger lige så idyllisk under 50 meter fra Slotssøen, og lige så centralt i byen som Hotel Egely.

Hotel Egely ligger desuden kun få minutters gang fra stationen og centralt for både spisesteder og indkøbsmuligheder. Med en hyggelig travetur langs Slotssøen, er der under 10 minutters gåtur til Gråsten Slot. Det er kendt for den flotte have og var i mange år Dronning Ingrids faste sommerresidens. I dag bruges slottet af hele den kongelige familie, specielt i løbet af sommerperioden.

Ringridning med overnatning i Gråsten

Lige ved siden af Hotel Egely finder du Ahlmannsparken. Den danner hvert år rammen om byens traditionsrige ringridderturnering. Ringridning er en særlig sportsgren, der næsten udelukkende dyrkes i grænselandet. Her handler det om at spidde en lille ring med en lanse ridende til hest.

Ringridderturneringen trækker hver år mange gæster til byen, og med et værelse på Hotel Egely har du førte parket til den store folkefest, som ringridning også er.

Ahlmannsparken har også sin egen sportshal, der er hjemmebane for områdets håndbold-, badminton- og gymnastikhold, ligesom der findes en række idylliske bygninger og rekreationsmuligheder i parken. Det gør parken til det perfekte sted at lægge en afstressende gåtur lige før sengetid.

Masser af søer og Nybøl Nor

Er du til vand, er Hotel Egely også rigtig godt placeret. Som allerede nævnt er der under 50 meter til den flotte Slotssø, som ligger nord for bymidten. Mod syd – på den anden side af banen – finder du det lige så idylliske Nybøl Nor, der gennem en smal kanal har forbindelse ud til Flensborg Fjord.

Over kanalen leder den flotte, gamle lavbro Egernsundbroen trafikken over vandet. Broen er 238 meter lang med kontroltårn på midten. Herfra betjenes broens to klapper, der sikrer adgang for skibsfarten ind og ud af Nybøl Nor. Efter små 5-10 minutters kørsel over broen er du fremme ved Dybbøl Mølle, før du kommer til Sønderborg, områdets helt store handels- og kulturcenter.

Alle veje fører til – og fra – Gråsten – også med hund

Gråsten ligger kun kort tids kørsel fra den Sønderjyske motorvej og grænsen. Så vil du opleve ægte sønderjysk idyl og genfinde roen, giver Gråsten og Hotel Egely dig mulighed for begge dele.

Har du hund, er den også velkommen og kan sove med på værelset mod et mindre gebyr. Også selv om det ikke er en skødehund. Det er ikke særligt mange steder, du som hundeejer har den mulighed. Så er du træt af at skulle sove på campingplads på grund af hunden, er Hotel Egely det oplagte valg.

Men du skal være i god tid med bookningen. Hotellet råder kun over 6 dobbeltværelser, hvoraf kun halvdelen er med dobbeltseng. Derudover råder hotellet over 2 ferielejligheder, der ligger et lille stykke fra selve hotellet. Så der er rift om pladserne.

Morgenmad er inkluderet og aftensmaden kan indtages på den lige så idylliske Den Gamle Kro. Og skulle du have lyst til at handle souvenirs eller købe lidt læsning til opholdet, klares det i Rådhuskiosken.

Så slå til nu, og book dit ophold på Hotel Egely allerede i dag. Så er du sikret den bedste overnatning i Gråsten, du kan tænke dig.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -