Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Mad ud af huset i Gråsten

Mad ud af huset i Gråsten

Skal festen holdes hjemme eller i firmaet, er mad ud af huset fra en god restaurant i Gråsten oftest løsningen på bespisningen af dine gæster. I hvert fald hvis du bor i nærheden af Gråsten, og ikke selv ønsker at stå for madlavningen. Skal maden være traditionel sønderjysk, er mad ud af huset fra Den Gamle Kro i Gråsten det rigtige valg. Book os allerede i dag!

Skal du holde din runde fødselsdag eller en anden fest hjemme? Så ønsker du næppe at stå for madlavningen selv på den store dag. For på dagen vil du meget hellere være sammen med dine gæster og nyde det, og ikke stå og stresse over maden i køkkenet. Og det gør jo ikke noget, at maden er ekstra god sådan en dag. For oftest er det jo netop maden, gæsterne husker festen for.

Det kan også være, du skal holde reception eller bespise vigtige kunder eller samarbejdspartnere i firmaet? Her er der sjældent de nødvendige køkkenfaciliteter til at sørge for maden. Alene det sætter en naturlig begrænsning på de kulinariske muligheder.

Løsningen er i begge tilfælde at bestille mad ud af huset!

Traditionel sønderjysk mad ud af huset i Gråsten

Når du bor i et af de mest kendte historiske områder i Sønderjylland, er det jo nærlæggende at servere noget ægte sønderjysk mad for dine gæster. Uanset hvor gæsterne kommer fra, vil det give dem en ekstra god oplevelse og tilføje en historisk dimension til dagen.

Et af de steder i og omkring Gråsten, hvor du finder et traditionelt sønderjysk menukort, er hos Den Gamle Kro i Gråsten. Her er der både solæg, rigtige sønderjyske tarteletter, Gråstener mørbradbøf med ristede champignoner og alle de gode danske, traditionelle kroretter som f.eks. Wiener Schnitzel af svinemørbrad på menuen.

Det er bare at bestille fra vores a la carte menukort. Prisen pr. kuvert er den samme. Vi tager ikke ekstra for mad, der skal ud af huset.

Frokost ud af huset i Gråsten

Skal det være mere frokostprægede retter eller godt dansk smørrebrød, du vil traktere dine gæster med, skal du i stedet se nærmere på vores frokost-menukort.

Her finder du alt lige fra de klassiske stykker smørrebrød over vores kendte kroplatte med sild, fiskefilet og rejemad og til Den Gamle Kros speciale – en lækker leverpostejmad med bacon, stegt tomat, sky og høvlet peberrod serveret på rugbrød. Kort sagt alt det bedste fra det store danske frokostbord.

Bestil i god tid

Skal du sikre dig en ægte sønderjysk kulinarisk oplevelse til dine gæster, er det en god ide at bestille mad ud af huset i god tid. Hos Den Gamle Kro sætter vi en ære i at levere den bedste madoplevelse for alle vores kunder og gæster. Derfor tager vi kun et begrænset antal bestillinger på mad ud af huset ind hver dag.

Så book allerede i dag, hvis du vil være sikker på den bedste mad ud af huset i Gråsten og omegn til dine gæster.

PS.: Har du brug for at indlogere nogle af gæsterne lokalt, kan vi tilbyde overnatning på det hyggelige Hotel Egely. Og har du brug for gaver til gæsterne, finder du et bredt udvalg af gaveartikler i Rådhuskiosken.

 

 

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -