Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Julefrokost i Gråsten på Den Gamle Kro

Julefrokost på Den Gamle Kro i gråsten

Skal årets julefrokost holdes i Gråsten og byde på alle de gode, gamle, traditionelle sønderjyske julefrokostretter, er Den Gamle Kro i Gråsten det oplagte valg. Her er alle retter hjemmelavede efter de rigtige, gamle opskrifter, kvaliteten i top og priserne til at betale. Samtidig får du hygge og dejlig julestemning med – helt gratis. Så book hellere årets julefrokost i Gråsten nu! Der er altid rift om pladserne!

Til en rigtig sønderjysk julefrokost hører alle de traditionelle sønderjyske juleretter som sildelagkage, sønderjyske frikadeller med julekål, blodpølse og kålpølser. Læg dertil et bredt udvalg af julesild og de klassiske varme frokostretter som f.eks. en dejlig julemedister, tarteletter, lun fiskefilet og lun leverpostej. Så er der ingen, som behøver gå sultne fra bordet.

En god julefrokost er mere end maden?

Men selv om maden selvfølgelig er det bærende element i en julefrokost, så er en GOD julefrokost mere end det.

Det handler i lige så høj grad om at få skabt den rigtige julestemning og atmosfære omkring hele arrangementet – og her hjælper især hyggelige, julepyntede lokaler i en stemningsfyldt, gammel bygning på sagen.

Så mangler der kun den idylliske julesne udendørs. Så er den helt perfekte julefrokost sikret.

Hold julefrokost i Gråsten på Den Gamle Kro

De første to punkter – altså både god mad og god stemning – får du, hvis du vælger at holde årets julefrokost på Den Gamle Kro i Gråsten. Julesneen kan vi garantere lige så lidt som meteorologerne. Men er stemningen i top indendørs, betyder den udendørs julestemning jo også mindre.

Vi afholder åben julefrokost for alle uden krav om minimumsbestilling den første torsdag og fredag i december. Her kan alle som når at booke en plads deltage. Det er populært hos både de mindre firmaer, foreninger og små private selskaber, der her får mulighed for at holde en hyggelig julefrokost sammen med andre glade og stemningsfulde gæster.

Vi kan også afholde lukkede julefrokoster med traditionel julefrokost-menu for større eller mindre selskaber fra 12 personer og opefter. Det er er perfekt til firmajulefrokosten. Så slipper I både for at lægge lokaler til selv, bestille mad udefra og for at stå med oprydningen dagen efter. Vi kan huse selskaber på op til 90 personer i vores sal og op til 34 i vores ”Store stue”.

Vil I selv holde julefrokosten i firmaet eller privat, kan vi også levere maden til jer. Igen er kravet, at I bestiller til minimum 12 personer. Menuen og kuvertprisen er den samme, som hvis arrangementet afholdes på kroen.

Men lige som til den åbne julefrokost, skal I være tidligt ude med bestillingerne. For Den Gamle Kro er et populært sted for julefrokosten netop på grund af den gode, hyggelige julestemning.

Alt til den gode julestemning

Skulle der være brug for et sted at overnatte efter julefrokosten, kan vi tilbyde overnatning på Hotel Egely. Hotellet ligger 350 meter fra kroen lige ved siden af Ahlmannsparken og den idylliske Slotssø.

Og har I brug for en julegave til julefrokosten i sidste øjeblik, kan den købes i Rådhuskiosken. Den tilbyder alt i chokolader, vin og andre gaveartikler – samt alt i dagligvarer.

Book næste års julefrokost nu

Skal de rigtige rammer for næste års julefrokost i firmaet, familien eller foreningen sikres? Så book allerede i dag! Vi har masser af faste julefrokostaftaler hvert år. Så du skal være tidligt ude, for at få plads til netop jeres julefrokost hos Den Gamle Kro.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -