+45 74 65 15 67 mail@1747.dk

Hold din fest på Den Gamle Kro!

Her vil hele teamet gøre alt for, at I såvel som jeres gæster vil få en vellykket og uforglemmelig oplevelse, som I kan se tilbage på med glæde.

Vi tilbyder færdige arrangementer, hvor alt er inkluderet, men I har naturligvis også selv mulighed for at sammensætte jeres egen menu. Vi har derfor valgt ikke at have et ”færdigt” selskabsmenukort. Derimod mener vi, at et personligt møde, hvor vi i fælleskab komponerer en menu, er starten på et vellykket arrangement – hvor der er taget hensyn til jeres ønsker.

Selskaber skal være afsluttet kl. 22:00 fredag og lørdag og senest kl. 20:00 i hverdagene. Søndag kl. 18:00. 

Ønskes overnatning til jer selv eller jeres gæster i forbindelse med jeres arrangement, har vi fine værelser på Hotel Egely, samt lejligheder med plads til op til 4 personer inkl. linned, håndklæder, forbrug og slutrengøring. 

Vi leverer naturligvis også ud af huset

– i forbindelse med private fester, receptioner m.m.

Kontakt os og vi vil gøre alt for at sammensætte en menu, der opfylder jeres ønsker.

Krostue

Her oplever man stemningen fra dengang byens borgere mødtes over en bid brød, et glas øl og en dram. I krostuen danner de nostalgiske omgivelser i dag rammen om en uformel frokost eller et glas velskænket fadøl.

Lille stue

er som navnet antyder, det mindste af vore lokaler.

Her er plads til ”to lys på et bord” kombineret med lækre retter fra vort frokost- eller á la carte-kort.

Store stue

har plads til ca. 34 frokost- eller á la carte-gæster. Kan også benyttes til mindre selskaber. Interiør er fra dengang hvor tiden stod stille men hvor kroens nutidige gode madoplevelser kan nydes.

Salen

har dannet rammen om mange store festligheder på Den Gamle Kro i Gråsten. Her er plads til selskaber på op til 90 personer. Og i sommerperioden er der udgang til vor terrasse og have.

Salen indeholder også bar, ligesom der er separat indgang, samt ”egne” toiletter.

Hent forslag til selskabsmenu herunder

Hent “værd at vide” herunder

Skal du holde fest, bestille bord
- eller har du et spørgsmål?