Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Busselskaber i Gråsten

Busselskaber i Gråsten

Kommer I forbi Gråsten med jeres busselskab, bør I bestemt slå vejen forbi hos os på Den Gamle Kro. Vi kan diske op med lækker frokost, to retters menu til aftensmad eller et traditionelt sønderjysk kaffebord.

Den Gamle Kro i Gråsten ligger ikke langt fra Gråsten Slot og den smukke Slotshave. Hvis I leder efter et lækkert sted at få kaffe og kage efter et besøg der, er det derfor oplagt, at I slår vejen forbi os. Vi kan for eksempel servere et lækkert sønderjysk kaffebord for jer.

Det kan også være, at I er på vej fra Sønderborg til Flensborg eller på anden måde er på vej rundt i det sønderjyske. Så udgør vi også et oplagt stop på vejen, hvor I kan nyde frokost eller aftensmad. Vi har plads til op til 125 gæster, hvilket gør, at vi kan klare selv meget store busselskaber.

Det sønderjyske kaffebord er en stor oplevelse for busselskabet

Skal I på en rundtur i det sønderjyske, må I selvfølgelig ikke snyde jer selv for at prøve vores lækre sønderjyske kaffebord. For mange er det en mindst lige så stor oplevelse, som mange af de seværdigheder som egnen også byder på.

Kaffebordet byder på mindst 15 forskellige former for kage. Det er blandt andet kringle, æblekage, kiksekage og særlige sønderjyske kager som brødtorte, Goe Raj og stopkach. Skal busselskabet nyde kaffebordet, skal I mindst være 30 personer – chaufføren spiser selvfølgelig gratis.

Lækker og traditionel mad til busselskaber i Gråsten

Vil I hellere have noget rigtig mad i maverne, der mætter i lang tid, kan vi også klare det hos Den Gamle Kro. Vi serverer klassisk dansk mad med masser af sønderjysk inspiration imellem. Det er for eksempel sønderjyske frikadeller med stuvet hvidkål og sprængt nakke med aspargessovs. I kan vælge kun at få forret og hovedret eller også at kombinere med en dessert.

Kommer I forbi til frokost, kan vi også stå for lækre frokostretter eller en frokostbuffet. Kommer I i november og december, kan I få julefrokostbuffet. Det er for eksempel oplagt på vej til julemarked i Tyskland.

I skal bestille al maden samlet, men har mulighed for at bestille drikkevarer, når I ankommer hos os. Vi kan lave et individuelt regnskab for drikkevarer, hvilket gør det meget nemmere at få regnskabet til at gå op i forhold til, at hele busselskabet betaler samlet.

Sørg for at booke i god tid

Når I kommer en hel busfuld, der skal have noget at spise, er det vigtigt, at I sørger for at booke i god tid. Book gerne så snart I ved, at I kommer. Vi skal først kende jeres endelige antal senest en uge før, at I skal spise hos os.

Har I brug for at overnatte i byen, kan vi anbefale Hotel Egely, der ligger i nærheden. Der er ikke plads til hele selskabet, da de kun har seks værelser, men det hyggelige hotel kan i hvert fald tage imod nogle fra selskabet.

Har I brug for at proviantere lidt til busturen, ligger Rådhuskiosken ikke langt fra vores dør. Der kan I købe chokolade, alkohol, cigaretter, tyggegummi, og hvad I nu eller måtte have brug for til turen videre.

 

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -