Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Brunch i Gråsten på Den Gamle Kro

Brunch i Gråsten på Den Gamle Kro

Brunch er en hyggelig og uforpligtende måde for dig at være sammen med venner, familie og kolleger. Det passer derfor til større arrangementer som fødselsdag, barnedåb og firmafest. Bor du i Gråsten eller omegn, er det oplagt for dig at holde din brunch på Den Gamle Kro, hvor du finder en omfattende buffet med et tydeligt sønderjysk præg.

Skal du holde fødselsdag, hvor du ikke har lyst til, at det bliver sent, er det oplagt for dig at arrangere en brunch for dine gæster. Der får I noget lækker mad og bruger en tre-fire timer på at spise den fra midt på formiddagen til et par timer over middag.

Det kan også være, at dit barn skal døbes tidligt på dagen, at I bliver gift meget tidligt på formiddagen, eller at konfirmationen ligger allerede klokken 9 om morgenen. I det tilfælde giver det ikke så meget mening at gå i gang med suppe, steg og is med det samme, I kommer fra kirken. I stedet kan en brunch være en god løsning, hvor I får nogle timer til at gå i hyggeligt selskab.

Eller måske har du lyst til at tilbringe noget tid sammen med dine kolleger udenfor arbejdet i hyggelige og rolige omgivelser. Der er en brunch også en oplagt mulighed.

Brunch kan også være løsningen, hvis der skal holdes kick-off på et nyt projekt, du skal samle kunderne til en uformel sammenkomst med produktpræsentationer eller noget helt tredje.

Stor brunchbuffet med sønderjysk islæt på Den Gamle Kro

Bor du i Gråsten eller omegn, er det oplagt for dig at invitere dine venner og familie med på Den Gamle Kro. I vores hyggelige rammer kan I nyde en brunch med retter, der har et distinkt sønderjysk præg. Du finder selvfølgelig amerikanske pandekager, røræg med bacon og laks, som du gør på de fleste andre brunchbuffetter.

Derudover er der også mulighed for at vælge sønderjyske frikadeller med gammeldaws hvidkål og Den Gamle Kros frugttærte, der tydeligt viser, hvor i landet I befinder jer. Du har både mulighed for at vælge mellem to varme retter, frikadellerne eller mørbradbøf, og at vælge mellem hele tre forskellige former for desserter, frugttærte, wienerbrød og ostelagkage.

På samme måde har du også mulighed for at gøre brunchen mere personlig ved at vælge, hvilke drikkevarer I skal have. Er det en festlig lejlighed, vil det være oplagt, at du vælger en champagnebrunch, hvor I får et glas champagne som velkomstdrink.

Bestil i god tid

Du bør altid bestille i så god tid som muligt, så du er sikker på at kunne holde brunch på Den Gamle Kro på den dag, som du ønsker. Det er populært at spise traditionelt sønderjysk og at holde sit selskab på kroen, derfor bliver der hurtigt booket op.

Kommer nogle af gæsterne langvejs, kan de tage en overnatning på Hotel Egely. Det er vores lille hyggelige hotel, som kun ligger 350 meter fra Den Gamle Kro. Men du skal være tidligt ude med bookningen. Hotellet har kun ganske få værelser.

Og skal du bruge en præmie til den konkurrence, du afholder for gæsterne under brunchen, kan du hurtigt smutte hen i Rådhuskiosken lige i nærheden og købe den. Eller gaven til den særlige gæst ved jeres brunch.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -