Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

Brug for et hyggeligt hotel i Gråsten?

hyggeligt hotel i gråsten

Leder du efter et hotel i Gråsten, der er både hyggeligt, moderne og ligger centralt placeret i grænselandet, er Hotel Egely det oplagte bud. Det idylliske, gamle hotel er centralt placeret i byen med kort afstand til både spise- og indkøbsmuligheder, stationen, den smukke Slotssø og lige ved siden af Ahlmannsparken. Men book i god tid. Der er kun 6 dobbeltværelser til rådighed.

Gråsten ligger centralt midt i grænselandets østlige del. Her er kort til alt. Indkøbsmulighederne ved grænsen, den hyggelige fjord ind til Flensborg, idylliske Nybøl Nor, Gråsten slot, Dybbøl Mølle og områdets storby Sønderborg, Danfoss og det smukke Als.

Her mødes du af historiens vingesus, hvor nogle af de værste slag blev udkæmpet under krigene i 1848 og 1864, og hvor kongehuset i efterhånden tre generationer har haft deres faste base i det sønderjyske. Samtidig har du den gamle by og spændende naturoplevelser inden for gåafstand. Perfekt til en afstressende aftentur inden sengetid.

Alle steder møder du den særlige grænselandsstemning, der ikke findes magen til andre steder i landet. Her er ro, besindighed og lune med til, at du for en stund glemmer din hektiske hverdag, og kan slappe helt, helt af.

Overnat på det hyggeligste hotel i Gråsten

Søger du et hotel i Gråsten, der rummer nøjagtig de samme værdier, som du møder i grænselandet, er det Hotel Egely, du skal have et værelse på. Hotellet ligger centralt for både byen og naturen. Arkitektonisk er hotellet typisk både for området og den tid, det er bygget i.

Her er seks, nyrenoverede og helt røgfri dobbeltværelser med eget bad, hårtørrer, gratis internet og kabel-tv, samt fri kaffe og te. Tre af værelserne har dobbeltsenge og de andre tre har separate senge.

Til hotellet hører også 2 ferielejligheder med plads til en hel familie. De ligger andet steds i byen. Er hotellet fuldt booket og lejlighederne ledige, får du en af disse at overnatte i.

Morgenmaden – der er inkluderet i prisen – serveres på Den Gamle Kro, hvor også check-in og check-ud foretages. Den ligger i gåafstand fra hotellet, og byder på gode muligheder for at få et godt og hyggeligt måltid mad eller en frokost. Turen fra hotellet går direkte igennem byen, og giver rig lejlighed for at nyde morgenstemningen i Gråsten, inden du haster videre på din færd.

Skulle du få brug for et kort over området, noget at læse i, snacks, lidt drikke til turen, en værtindegave eller friske købmandsvarer, finder du det i Rådhuskiosken.

Perfekt til mini-ophold og håndværkerovernatninger

Ud over at være perfekt til en enkelt eller nogle få overnatninger i forbindelse med ferie eller forretningsrejse, kan du også med fordel vælge Hotel Egely, hvis du har brug for overnatning i forbindelse med montage- eller andre håndværkeropgaver.

Vi har både pakker med mini-ophold på enten 2 eller 3 nætter og en særlig håndværker- eller montørpakke, der inkluderer en stor madpakke hver dag. Madpakken kan i øvrigt også bestilles af hotellets øvrige gæster, ligesom du har mulighed for at tilkøbe fuld forplejning på Den gamle Kro i forbindelse med dit ophold.

Og har du hund, kan den sove med på værelset – også selv om det er en af de større racer.

Så skal du bruge et hyggeligt hotel i Gråsten, er det nu, du skal slå til. Book Hotel Egely med det samme. For der er rift om værelserne – især i højsæsonen.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -