Stort a-la-carte menukort | alle dage fra kl. 11.30

SE MENUKORT

A la carte i Gråsten

A la carte menu i gråsten

Med vores store a la carte menu på Den Gamle Kro i Gråsten bliver det nemt for dig at finde den mad, som du har lyst til. Vi har mange retter på menukortet blandt andet flere sønderjyske egnsretter. Skal du spise hos os med dine børn, finder du også en solid børnemenu.

Når du spiser på en restaurant, der serverer mad a la carte, har du mulighed for fuldstændig at vælge den mad, som du gerne vil spise. Det er vi så vant til her i Danmark, men tidligere var der ikke mange valgmuligheder på menukortet – hvis overhovedet nogen.

I dag er vores a la carte menu på Den Gamle Kro i Gråsten med til at gøre, at alle kan få den form for mad, som de foretrækker. Det hele er skabt med sans for det traditionelle danske køkken med et tydeligt sønderjysk præg, men med vores store udvalg vil det være muligt for alle at finde noget på menukortet.

Sammensæt selv din menu

Vores store menu giver dig mulighed for at vælge lige præcis den form for mad, som du godt kan tænke dig. Nogle foretrækker kun at spise hovedret, mens andre gerne vil have forret og dessert også. Vil du sammensætte din egen trerettersmenu, kan du nemt gøre det ud fra vores kort.

Vi har et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – for eksempel kan du få lækker Gråstener mørbradbøf og sønderjysk brødtorte.

Er der noget, som du ikke spiser, sikrer vores store udvalg, at du alligevel stort set altid kan finde noget på kortet. Spiser du ikke kød, har vi for eksempel en række fiskeretter, spiser du heller ikke fisk, har vi flere lækre salater. Er du diabetiker og må ikke få sukker, har vi en særlig diabetikerdessert.

A la carte til de mindste

Det er vist ingen hemmelighed, at børn godt kan være lidt kræsne i forhold til, hvad de spiser. Derfor kan det være rart for dem, at de kan få noget genkendelig mad, når I er på restaurant. Vores menukort byder netop på masser af retter, der plejer at være et hit blandt de yngste – og som samtidig er nogle mindre portioner, som de små maver kan rumme.

På vores a la carte menu har vi for eksempel fiskefilet, frikadeller og schnitzel. Også vores desserter vil de yngste helt sikkert sætte pris på. Der vil bananasplit og pandekager helt sikkert være et hit – medmindre de hellere vil have vores børnedessert med to kugler is.

Bestil i god tid

Lige meget om det er hele familien, der skal ud at spise a la carte i Gråsten, eller I bare er et par stykker, er det stadig en god ide for jer, at I bestiller bord i god tid. På den måde kan I være sikre på, at I kan få plads, når I ønsker.

Er I på gennemrejse i Gråsten, og har I brug for et sted at sove i nærheden af restauranten, kan vi anbefale Hotel Egely. Det er et hyggeligt historisk hotel i hjertet af Gråsten. Kan du lide vores traditionelle mad og hyggelige krostemning, vil du helt sikkert også nyde en overnatning der.

Har du brug for at købe cigaretter, tyggegummi eller andre fornødenheder, mens du er i byen, kan vi anbefale Rådhuskiosken. Den ligger centralt i byen, og du finder hos dem alt, hvad du skal bruge.

Skal du holde fest, bestille bord eller har du et spørgsmål?
Slotsgade 6 - 6300 Gråsten - tlf. +45 74 65 15 67 -