Stegt flæsk med persillesovs
Hver onsdag står den på sønderjysk stegt flæsk (paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder eller pandestegte rødspættefileter med persillesovs, kartofler og gulerodssalat.
Fra kl. 17:30 – 19:30 er det som buffet, hvor man – foruden tilbehøret – har mulighed for at få stegt flæsk, både med og uden panering og pandestegte rødspættefileter ad libitum.
OBS! Buffeten anrettes i salen, så er man dårligt gående, rollator- eller rullestolsbruger, så gør os venligst opmærksom på det!
Som buffet: Kr. 175 pr. person
Børn under 12 år spiser med til halv pris
Husk bordreservation på tlf. 74 65 15 67, gerne dagen før!
Du kan også bestille det som takeaway – KUN OM ONSDAGEN:
- 4 stk. paneret stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder – kr. 125,-
- 2 stegte rødspættefileter med persillesovs, kartofler, gulerodssalat og citron – kr. 125,-